Fa'afefea ona Filifili Diesel Generator Set i Plateau Area

Matou te amata i se suʻesuʻega faʻapitoa, tuʻufaʻatasia ma faʻataʻitaʻiga, e talanoaina ai le aʻafiaga o le siʻosiʻomaga i luga o le faʻatinoga o seti afi afi diesel ma faʻataʻitaʻiga.Ina ia foia le faafitauli o le pa'u malosi o le seti afi tiso e mafua mai i le si'osi'omaga plateau, e tatau ona foia muamua le pa'u o le mana o le afi afi tiso.

E ala i se faasologa o tulaga faʻapitoa faʻapitoa faʻapitoa e pei o le toe faʻaleleia o le mana, supercharged ma intercooled, e mafai ona toe faʻafoʻisia lelei le malosi, tamaoaiga, paleni vevela, ma le maualalo o le vevela amata faʻatinoga o le afi afi tiso o le seti afi tiso, ina ia le galuega eletise o le seti afi e mafai ona toe faʻafoʻisia i le tulaga muamua, ma o le ai ai le malosi faʻaleleia o le siosiomaga i se lautele maualuga.

1. Le gaosiga o lo'o i ai nei o leafi afi tisoseti o le a suia i le suiga o le maualuga.A o faateleina le maualuga, e faapena foi le malosi o le seti afi;o lona uiga, e faʻaitiitia le gaosiga o loʻo i ai nei, ma faʻateleina le faʻaaogaina o le suauu.O lenei a'afiaga o le a a'afia ai fo'i fa'ailoga fa'atino eletise i tulaga eseese.

2. O le faʻasologa o le afi afi e faʻamoemoeina e lona lava fausaga, ma o le suiga o taimi e faʻatatau tonu i le saoasaoa o le afi afi.Talu ai o le kovana o le afi tiso o se masini centrifugal ituaiga, o lona faatinoga galue e le aafia i suiga i le maualuga, o lea e tatau ona tutusa le tikeri o le suiga i le tulaga tumau-tulaga fetuutuunai fua faatatau e pei o vaega maualalo.

3. O le suiga vave o le uta o le a mautinoa lava e mafua ai le suiga vave o le torque o le afi tiso, ma o le malosi o le gaosiga o le afi afi o le a le suia vave.I se tulaga masani, o faʻailoga e lua o le voltage vave ma le saoasaoa vave e le o aʻafia i le maualuga, ae mo iunite supercharged, o le saoasaoa o le tali atu o le saoasaoa o le afi e aʻafia i le tuai o le saoasaoa o le tali atu o le supercharger, ma o nei faailoga e lua ua faateleina. maualuga.

4. E tusa ai ma le auʻiliʻiliga ma le suʻega, o le faʻatinoga o seti afi diesel e faʻaititia i le faʻatupulaia o le maualuga, faʻateleina le faʻaaogaina o le suauu, faʻateleina le vevela, ma suiga faʻatinoga e matua ogaoga.A maeʻa le faʻatinoina o se seti atoatoa o faiga faʻapitoa e toe faʻafoʻisia ai le fetuutuunaiga o le turbocharged ma intercooled power, e mafai ona toe faʻafoʻisia le faʻatinoga faʻapitoa o le afi afi diesel i le tau o le fale gaosimea i le maualuga o le 4000m, ma o le faʻaogaina e matua aoga lava. ma mafai.

O le fa'aogaina o afi tiso i nofoaga laugatasi e ese mai i nofoaga laugatasi, lea e maua ai ni suiga i le fa'atinoga ma le fa'aogaina o afi tiso.O manatu nei e mo le fa'asinomaga mo tagata fa'aoga e fa'aogaina afi tiso i nofoaga maualuluga.

1. Ona o le maualalo o le mamafa o le ea i le nofoaga laugatasi, o le ea e manifinifi, ma le meaʻai paleni e maualalo, aemaise lava mo le afi faʻaoso faʻanatura, e sili atu le leaga o le afi ona o le le lava o le ea, o lea e le mafai ai e le afi tiso. fa'auluina le mana fa'avasegaina muamua.E ui lava e tutusa lelei afi tiso, o le malosi faʻatatau o ituaiga taʻitasi afi afi e ese, o lea e ese ai lo latou gafatia e galue ai i luga o le laufanua.I le amanaia ai o le faʻatuai o le faʻatuai o le afi i lalo o tulaga maualuga, ina ia mafai ona faʻaogaina le afi tiso i le tamaoaiga, e masani lava ona fautuaina le faʻaogaina o le suauʻu agai i luma o le afi tiso masani e tatau ona faʻaleleia.A'o fa'atupula'ia le maualuga, fa'aitiitia le fa'atinoga o le mana, ma fa'atupula'ia le vevela vevela, e tatau fo'i i tagata fa'aoga ona mafaufau i le maualuga maualuga o le galue o le afi tiso pe a filifilia se afi tiso, ma matua 'alofia le fa'aogaina o le mamafa.E tusa ai ma faʻataʻitaʻiga na faia i lenei tausaga, mo afi tiso o loʻo faʻaaogaina i nofoaga laugatasi, e mafai ona faʻaaogaina le turbocharging gas e fai ma taui o le eletise mo nofoaga maualuluga.E le gata ina mafai ona fa'amalieina le le lava o le paoa i luga o le lau'ele'ele, ae fa'aleleia atili le lanu asu, toe fa'aleleia le fa'atinoina o le eletise ma fa'aitiitia le fa'aaogaina o suau'u.

2. Faatasi ai ma le faateleina o le maualuga, o le vevela o le siosiomaga e maualalo foi nai lo le i nofoaga laugatasi.E masani lava, o le vevela o le a pa'ū pe a ma le 0.6 tikeri Celsius mo faʻaopoopoga 1000M uma.E le gata i lea, ona o le ea manifinifi, o le amataga o le gaosiga o afi afi e sili atu nai lo i nofoaga laugatasi.Eseesega.Pe a faʻaaogaina, e tatau i le tagata faʻaoga ona faia fesoasoani amata e fetaui ma le maualalo o le vevela amata.

3. A'o fa'atupula'ia le maualuga, e fa'aitiitia le mea fa'afefeteina o le vai, a'o le mamafa o le matagi o le ea malulu ma le lelei o le ea malulu e fa'aitiitia, ma le fa'amamaina o le vevela i le kilowatt i le iunite taimi fa'atuputeleina, o le mea lea o le fa'amamaina o le vevela tulaga o le malulu. faiga e sili atu ona leaga nai lo le fanua laugatasi.E masani lava, e le fautuaina le faʻaogaina o se taʻamilosaga malulu matala i nofoaga maualuga maualuga, ma e mafai ona faʻaogaina se faiga faʻamafanafana tapuni tapuni e faʻapupulaina ai le mea e faʻafefe ai le mea faʻafefe pe a faʻaaogaina i nofoaga laugatasi.

E tusa ai ma le pule na faʻatau atu ma faʻaaogaina seti afi afi mo le tele o tausaga, ua fautuaina e le Hongfu Power e tatau i tagata faʻatau ona filifiliVolvo diesel generator setiina ia mautinoa o le malosiaga o le gaosiga o le diesel generator seti e mafai ona ausia manaoga mo le faʻaaogaina, ma o le a le faʻateleina le faʻaaogaina o suauu.


Taimi meli: Sep-14-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou